Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har det ikke så godt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at snakke med dine venner om det.
Jeg har selv haft en periode hvor alt, som i ALT bare var dumt. Det gik heldigvis over igen. Jeg håber at det også går over for dig.
Venlig hilsen en pige på 12 der har prøvet det samme😉

  • Pige, Pige, 12 år

Har/havde det på samme måde, det hjalp heller ikke at vores klasser blev slået sammen fra 4 til 3. Så halvdelen af mine venner endte i en anden klasse. Tingene ændre sig og vi ændre os. Jeg er ikke så tætte med nogle og endnu tættere med andre nu. Jeg er begyndt sr snakke mere med nogle nye og har fået en del nye venner. Bare opfør dig som dig og gør hvad du har lyst til. De rigtige venner vil blive og de andre vil stille forsvinde. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skulle skrive. Håber du forstår?

  • Anonym, Pige, 13 år

halløj dreng på 12.
jeg syntes du skal finde en at snakke med om det fx en lære, din mor/far eller måske en pige som er lidt sødere en andre… det gjorde jeg selv der jeg havde det meget svært altså fandt en at snakke med fra det andet køn der jeg syntes det er meget nemmere… det kan måske også være at du er ved at være i den alder hvor du er ved at komme i puberteten, for nogle personer kan ikke styre deres følelser eller deres måde at se verdenen på når de kommer i puberteten. det kunne jeg ik… men jeg håber du finder en løsning, kram her fra

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat