Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hænge ud

Hej

jeg er en dreng på 12 år
jeg har mange venner på skolen
men når jeg har fri og i weekenderne sidder jeg bare der hjemme og spiller fortnite
men jeg vil meget hellere ud og hænge ud med nogen
men der er bare ikke nogen
og jeg tør heller ikke at spørge noget

HJÆLP MIG!!!

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

måske hvis du har nogle gode venner i skolen kunne du spørger dem om de vil lave noget i weekenden du kunne selvfølgelig også godt spørge folk du måske ikke er venner med.

  • Anonym, Pige, 12 år

Alle kan til tider føle at man er alene eller ikke har nogen at være sammen med. Hvis du ikke føler du har gode nok venner i skolen til at være sammen i fritiden / weekenderne så vil jeg opfordre dig til at starte til noget sport eller i en fritidsklub. Det er i hvert fald steder man hurtigt får nye venner og der er også en masse aktiviteter man kan lave sammen ud over fortnite 😉

  • en hjælpende hånd, Pige, 16 år

Jeg syntes ikke du behøver at være bange, for at spørge nogen. du kan spørge nogen af dine venner på skolen, om de vil lave noget i weekenden:)

  • Anonym, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat