Brev

Hadet i klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg forstår dig 100%. I min klasse har vi også en pige som føler sig hadet af alle. Fordi hendes tøj måske ikke er sejt eller det nyeste mode. Jeg snakkede med hende og fortalte hende at hun skulle komme med et nyt emne og snakke om når folk judgede hende. Jeg fortalte hende også at hun skulle ignorere alt det negative og fokusere på alt positivt😇
Senere den måned så snakkede vi rigtig igen og hun fortalte at mit råd virkede og at folk ikke sagde noget grimt eller påvirkende til hende.
Jeg blev glad og nu syntes jeg du skal prøve det af søde🥰🤩
Det er altid svært i starten med kæmp for det….🙂😇❤️

  • prøv det, Pige, 13 år

hej pige på 12 . Hvis du har været søde mod dem tror jeg ik de hader dig, det er nok fordi de syntes det blir for mærkeligt for dem at være sammen med en så unik person som dig. og ja folk kan være homofobiske/transfobiske , men folk der er det er ik nogle venlige mennesker. Mit bedste råd til dig er at du evt snakker med en voksen om det og fokusere på noget der gør dig glad os selvom de syntes det er “mærkeligt” og “Hader” dig for det. For i sidste ende er det ik andres mening der tæller men din. Vh den panseksuelle person

  • J, De/dem, 15 år

hej jeg er en dreng på 12 jeg er ikke så god til at hjælpe jeg er faktisk virkelig dårlig til det men jeg har et råd til dig bare vær dig selv F**k da de andre vis de ikke vil være sammen med dig så bare ignorer dem de er misundelige du er sikkert en skøn pige❤️ og du skal ikke være ked af det jeg har et mere vis de ignorere dig så tag fat i den person der styre den gruppe piger eller bestemmer og sig du vil være med vis hun eller han siger nej så sig det til en lære eller en der hjælper folk på skolen ham/hun der hjælper dem med adhd og alt det der tag fat i ham/hun og sig det vis han ikke hjælper sig det til dine forældre sig at de skal sige det til skolen

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat