Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

gruppe arbejde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Jeg forstår godt at du synes at det kan være svært, jeg havde det også selv sådan i folkeskolen.
Selvom at det gør ondt at blive afvist, skal du ikke være bange for at prøve igen. Måske prøve at snakke med nogle af de andre fra klassen, og blive en del af deres gruppe. Chancen for at der er en anden i din klasse der har det ligesom dig er ret stor, og du skal vide at du ikke er alene om det.
Prøv at udvid den vennegruppe, ved at snakke med nogle nye. Vær åben for nye ting, og vis at du gerne vil være en del af fællesskabet.
Jeg lover dig at det nok skal blive bedre, det blev det også for mig, og jeg ved at du også godt kan.
Held og lykke og tro på dig selv, så skal det nok gå!
Knus

  • SMIL, Pige, 16 år

Hvis du ikke har noget “imod” det så spørg en pige gruppe eller hvor der er piger med! Altså hvis du går i sådan en klasse hvor der er mange drenge så spørg nogle af pigerne og måske en dreng😊😁

  • Pige, Pige, 13 år

Hej du 🙂

Det er lidt det samme som i min klasse og ved mig 🙁 det er jo SUPER nederen osv men hvis du har nogle gode venner i din klasse eller kun en så spørg personen om i skal være sammen i en gruppe eller evt snakke med dine forældre om det så de kan kontakte læren om det 🙂
Håber det går lidt bedre 🙂
Held og lykke
-Mig

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat