Brev

grammatip

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige, 14 år!
Du skal vide at vi alle er forskellige, og vi er gode til forskellige ting!
Godt råd kunne være snakke med din forældre eller lærer om det. Det virker som et problem der er stået på i lang tid, og det gør dig rigtig ked af det…❤️
Det er vigtigt at få snakket om det, det er en svær følelse at gå rundt med, og det er der ingen der skal!!!👍❤️❤️

For hurtig talt med nogen om det, så der kan gøres noget ved det!
Håber du kunne bruge mit svar, og Held og Lykke!👍❤️❤️

  • Anonym, Pige, 12 år

Hør her! Min allerbedste veninde er ordblind og har svært ved dansk, det lyder ikke som om at du er ordblind, men nærmere som om at du har svært ved at læse, jeg kan godt se at det nogle gange kan være lidt anstrengene hvis den der har svært ved det ikke engang prøver, men det lyder sådan på dig. Ikke at det skal sætte en masse tanker i gang hos dig, men var det en mulighed at flytte skole? Bare et spørgsmål, de andre skal bestemt ikke drille dig med det.

Og husk: Det er helt okay at have svært ved noget, den har du nok hørt før, men det er altså sandt, det kan du stole på når det kommer fra en som IKKE kan finde ud af engelsk. Jeg tror altså at engelsk er skabt af djævlen. Muligvis også dansk, for i min klasse har vi i alle andre dansk-timer undtagen mandag det der hedder Fandango grundbog. OMG?! Man sidder bare og venter på at timerne er slut, og der er så mange kompendier, så virkelig nyd, at du (forhåbentlig) ikke skal læse i den bog!!!

Love yourself
Hilsen mig der på en måde kan relatere

  • Mig der på en måde kan relatere, Pige, 11 år

Kære pige på fjorden. Jeg har det på precis samme måde jeg får hele tiden fejl inde på grammatip og det får en til at tænke at man ikke er god nok. Men der er ingen der er perfekte selvom at det er svært at indse så er det sandt. Og dem i din klasse tænker sikkert det samme om et andet fag. Men jeg håber virkelig at det hjælper at vide at du ikke er alene fordi at jeg har det på precis samme måde. KH. Den forstående ♡

  • °Den forstående°, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat