Brev

glad facade, smadret indre..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal kontakte nogen du er tryg ved

  • Sejler, Dreng, 23 år

Hej pige på 13,
Mit råd ville nok være at hvis du føler dine venner ikke hjælper når du er ked af det og at du altid hjælper dem, måske finde nogle venner som sætter ligeså meget pris på dig som du gør på dem, fordi du lyder som en god ven.
Hvis nu ikke det er på grund af dine venner at du føler dig alene, og de gerne ville lytte, skal du måske sige direkte til dem hvad ud skrev i dette brev. (At du føler de ikke lytter, og du faktisk har brug for hjælp).
Hvis du føler det er rigtig svært ville jeg råde dig til at fortælle det til nogle andre (Kunne være familie, en lærer, eller måske en psykolog)
Her er nogle tips til ikke at føle sig alene:
– Lav ting for dig selv som du virkelig brænder for
-Hvis du føler noget så endelig sig det, istedet for at gemme på det. Så bliver det bar værre.
– Udfordre dig selv
-Prøv at se ting på den positive side

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej,
Depression, er ofte ikke synligt for andre. Faktisk kan man godt se glad ud, selv om at man er ekstremt deprimeret og ødelagt indeni.
Prøv at spørge dine forældre, om de ikke vil få en tid ved lægen til dig, sådan at du kan snakke med vedkommende om det, de kem så henstille dig til en psykolog, hvis lægen mener at der er grundlag for det.

  • Anonym der har været igennem det samme, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat