Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ensom?

Hej, jeg er en 15-årig dreng

og jeg føler mig alene selvom jeg måske ikke er det?

Altså jeg har venner og vi hænger nogle gange ud

efter skole og i weekenderne,

men nogle gange hænger de også ud, uden mig

og det får mig til at føle at de måske ikke så godt kan lide mig

eller jeg bare er alene?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

hej dreng på 15 år nu er jeg jo en pige på 11 år men jeg vil gerne prøve og hjælpe dig jeg vil sige at sådan har jeg også haft det en gang jeg spurte om jeg godt må være med nogen gange sagde de ja og hvis de siger nej så tror jeg måske at de gerne lige vil være sammen med nogen andre selvom det måske føles som om de ikke gider dig men bare rolig de skal nok blive ved med at være din ven du skal være dig slev fordi du er god nok som du er håber jeg kunne hjælpe knus mig

  • hjælper dig, Pige, 11 år

Hej!
Jeg har haft det leget på samme måde… jeg har følt at hvis andre hang ud sammen, uden mig så kunne de ikke lide mig og bagtalte mig osv.
Men for mig hjalp det at tænke at når jeg hænger ud med mine venner, og der måske er en som ikke er med, så er det jo ikke fordi vi bagtaler vedkommende og ikke kan lide personen.
Håber det giver mening og du kan bruge det!! <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej jeg har det på samme måde lige nu fordi er lige flyttede til en ny by og går ik i skole lige nu jeg har ik rigtigt nogen at være sammen med eller snakke med så kan godt forstå dig

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat