Brev

gamle veninder.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er ret træls af dine veninder, at den eneste respons de giver dig er “kan ik.”

Prøv at se om du kan ringe til dem og ellers så skriv en besked, hvor du forklarer hvordan du har det. Vær ærlig og fortæl dem, at du føler det, som om de ikke gider at være sammen med dig.
De er dine gode venner, og dem kan man ikke bare glemme og komme videre, som om de var små bump på vejen.
Hvis du ikke får snakket med dem, og I mister kontakten, sidder du bare tilbage med en dårlig følelse, og uden at forstå, hvad der skete.

Forstår godt du føler dig lidt pushy, men i virkeligheden er det jo dem der ghoster dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej.
Du kan måske være den der starter med at tage kontakten igen!
Måske hvis i havde en gruppe i skrev i at skrive at du savner dem (i den gruppe)

Håber at i bliver gode venner 💖
Knus fra mig!😊

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej
På vores skole skal man også skifte efter sjette. Selvom jeg først skal skifte skole næste år har jeg det lidt på samme måde. Jeg var meget sammen med klassen over
mig i frikvarterende og da de flyttede var det underligt og på en måde tomt.
Jeg tænker at du måske kunne skrive et brev til nogle af dem for så virker det måske mere specielt og betænksomt og så lægger de måske mærke til at du faktisk savner dem?
Håber det kan hjælpe 🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat