Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fredag og lørdag aften

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du er slet ikke alene! Jeg er 16 år, og er lige begyndt i gymnasiet, men i hele starten af 9. og opefter var jeg også bare hjemme og er jeg sikker på jeg også kommer til, at være alene nogle weekender fremover. Der har bare været en del lige her fortiden i starten, men der er intet galt med det! Det jeg gjorde var, at starte med at lave nogle veninde aften. (:

  • Klara, Pige, 16 år

Jeg går det 24/7. Så sidder jeg på discord og voicechatter med mine venner eller noget andet og hygger mig. Du behøver ike gå ud for at have det sjovt. Du kan også bare skrive med venner, eller noget andet. Men selvfølgelig er det svært hvis man ikke har så meget at lave alene derhjemme. Det kommer meget an på hvem man er og hvem ens venner er.

Har selv i lang tid troet man behøvede at være den meget ekstrovertede person for at have det sjovt med det er virkelig ligemeget.

  • Alex, Dreng, 15 år

Gør hvad der passer dig bedst med at gå ud om fredag og lørdag. Det er dit liv, dine beslutninger

  • jolle, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat