Brev

Forældre og hund

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du:)
Jeg ville helt klart anbefale at fortælle din forældre det her du har skrevet. Hvis det er for uhyggeligt kan du måske skrive det på et stykke papir eller en sms?

Ønsker dig alt det bedste ❤️

  • Vjvh, Pige, 18 år

hej
jeg kender den følelse og da jeg havde en hund hjalp den mig så meget det var helt ubeskriveligt der var ingen der forstod mig lige så godt som den så kan sagtens forstå at du gerne vil have en hund syntes du skal snakke med dine forældre om hvorfor du lige præcis gerne vil have en hund

håber det kommer til at gå godt

  • amy, Pige, 13 år

Jeg synes helt klart du skulle få den hund. Jeg har det også svært med skole, men jeg har fundet mine måde at få det godt. En hun vil ikke dømme dig for hvordan du ser ud eller hvor mange venner du har, den vil altid se dig som den bedste ven. Men ulempen ville være at nogle gange vil den heller ikke være så interreseret, fordi der måske er noge andet der fanger dens opmærksomhed.

Håber jeg kunne hjælpe dig bare en smule.
Hilsen den pige der prøver at hjælpe.

  • Pigen der prøver at hjælpe., Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat