Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Følte jeg havde det hele

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal ikke give op!
Du skal blive ved med at prøve at snakke med din ven selvom personen ikke vil snakke med dig. Prøv være sammen med nogen af dine andre venner? Eller få nogen nye venner?
Kh blonde pige❤️‍🔥

  • Blonde Girl❤️‍🔥, Pige, 12 år

Hej nu er jeg ikke så gammel men jeg ville gerne prøve at hjælpe dig
For det første sig undskyld også selvom at du måske ikke har gjort noget
Ellers så ligesom den anden har skrevet prøv at være sammen med nogle helt andre fra din klasse eller fra fritidsinteresser(hvis du går til noget) (Det her tip gider du måske ikke) hvis at du har søskende så fortæl dem hvordan du har det men det kommer nok an på alderen hvis det er en lillebror/lillesøster som nok er 0-1-2-3-4-5-6-7-8 you know som måske ikke lige kan hjælpe dig (eller det ved jeg egentligt ikke) men så synes jeg at du skal lege med dem også selvom at du måske ikke har lyst
Hvis at jeg har læst rigtigt så lyder det som om at du har en ven endnu?
Jeg synes så at du skal holde dig til ham hvis du forstår mig?
Som sagt ved ikke om jeg læste rigtigt
Det sidste jeg vil sige er at du også kan ringe eller skrive til en voksen på børnetelefonen for det kan jo være at de har bedre råd
Jeg håber virkelig at du kunne bruge det til noget
HELD OG LYKKE
Mvh anonym pige 🤞🙃☺️😇

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat