Brev

føler mig udenfor

hej alle

jeg har et lille problem

og det er at der er ingen der vil have mig med til fest og sådan

selvom jeg er venner med dem

og når jeg så spørger hvorfor jeg ikke må komme med

så siger de bare at der ikke må komme flere med til festen

og det gør mig ret ked af det

da jeg ikke kommer til at se dem i skolen mere

da jeg er flyttet skole:(

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Du burde måske prøve at forklare hvordan du føler til dem, og hvorfor de ikke invitere dig.
Hvis de bliver ved med ikke at invitere dig, burde du tænke over, om de er venner, som du føler er værd at have i dit liv.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej.

Jeg ved hvordan du har det, da jeg selv har følt mig udenfor før.
Jeg synes ikke det okay af dine venner. Måske er de ikke de rigtige for dig?🤷🏽‍♀️
Jeg har en god ide til dig, hvis det var kunne du holde din egen fest, og invitere dem du har lyst til. Hvis ikke du får lov af dine forældre kan du måske fortælle din Mor/Far og hvordan du har det, så vil de måske lade dig og hjælpe dig. Eller kunne du bare hygge dig med dine nye venner fra din Klasse. Hav en vidunderlig Dag/aften

  • ANONYM, Pige, 11 år

Det er jeg virkelig ked af at høre. Det kan jeg godt forstå du bliver rigtig ked af det. Og hvor er det flot du skriver herind. Jeg vil prøve og hjælpe så godt jeg kan så du kan få det lidt bedre. Kunne du måske holde fest med andre eller holde din egen? Nogle gange kan man måske også møde andre steder end fra skolen af? Jeg ved godt det kan lyde nemt men jeg tror du kan- jeg tror på dig.
Prøv og lær nogle nye at kende- prøv og måske deltag i ting du ikke plejer
Heller Lykke <3

  • Tror på dig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat