Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig udenfor

Hej

jeg er en pige på 11 år og føler mig udenfor i min klasse.

Få jeg vejret opereret min tå

så jeg har ikke kunne lege med min ven

og jeg føler at Inge gide at lege med mig

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Det ikke rart at føle sig udenfor, men husk det helt normalt at føle sådan en gang imellem.
Måske skulle du prøve at sige det til en du stoler på? Det kunne være din lære, din mor eller far? Jeg tror helt sikkert de vil hjælpe. Det kunne være i kunne lave nogle fælles lege i frikvarteret? Det gjorde vi i min klasse da jeg var mindre. Så samlede læren hele klassen, så alle var med.
De kærligste hilsner fra mig!

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej☺️
Jeg ved det måske kan være svært men du kan jo prøve at spørge nogle af de andre om du må være med til det de laver eller du kan invitere en med hjem og jeg er sikker på du er en sød pige så du finder garanteret nogle gode venner! Hvis det er kan du jo også prøve at lege med nogle fra parallel klassen
Knus

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat