Brev

Føler mig udenfor

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Har næsten selv mærket det fordi min venner gik hele tiden for *lige at snakke Alene*, men så sagde jeg det til en voksen så det jeg prøver at sige er prøv at tale med en voksen som du føler dig tryg ved og så spørg om i kan tage dine venner med efter dig og den voksne har talt.
Hilsen Pige på 11 år 🤗😁
PS håber det hjælper😁🤗🙂😄❤️♥️😘

  • Pigen der elsker at hjælpe andre, Pige, 11 år

Jeg tror de ville få rigtig meget respekt for dig som ven hvis du turde sige til dem “hej venner, jeg kan rigtig godt lide jer og vil gerne være venner med jer – jeg er bare bange for at I måske ikke gider mig lige så meget som jeg gider jer. Hvad tænker I om det?”
Altså bare sig hvordan du har det og så kan I få snakket om det.
Måske send dem en besked i forvejen om at du gerne vil snakke om en ting, så er du sikker på at de spørger hvad det var, og så får I snakket om det – hvis nu det er svært at få sagt.
Held og lykke, hvad end du gør:)

  • Dreng, Dreng, 23 år

Hej du modig bliv ved med at kæmpe

  • Same girl der heller ikke nogle der gider at være sammen med mig., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat