Brev

Føler mig udenfor:((

Hej jeg er en pige på 12år og jeg føler mig tit udenfor og føler der ikke er nogen der kan lide mig i skolen

og der er en dreng fra min klasse der er forelsket i mig og er også forelsket i ham

men det er som om han holder mig tilbage hvis det giver mening :(((

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

jeg har selv haft den følelse og det er virkelig træls men jeg syntes at du burde snakke med den her dreng eller prøv at komme ind i en venne-gruppe
du behøver ikke at være populær bare find en som du klikker med og så byg et venskab op

håber det hjalp

  • halløjsa, Pige, 14 år

hej,jeg tror det er fordi han kan mærke at de andre holder dig udenfor så han tør ikke snakke med dig og sådan men hvis der er en fra din klasse eller noget du stoler rigtig meget på,du kunne også prøve at sige til dem der holder dig udenfor at : hey,jeg føler mig lidt udenfor må jeg ikke gerne være med her for hvad hvis nu det var jer der blev holdt udenfor.men det er også helt ok hvis du ikke har løst til det :- )…….vh pige

  • pige, Pige, 9 år

Hej.
Jeg har selv prøvet at føle mig udenfor, jeg var meget ked af det og nede på jorden.
Mit bedste råd vil være at måske hvis du ikke rigtige har nogle venner i klassen, så tal med lærerne om det, eller prøv at gå i en ungdomsklub, hvor du kan møde nye mennesker, og måske få nye venner. Det med dit crush, bliv dog kærester med ham! Måske kan i blive bff og kærester på samtidig, så det bliver win win:)
-Men good luck med det hele, og håber det hjælper lidt.

vh
prøver at hjælpe pige.

  • Pigen, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat