Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig nogle gange alene.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 14.

Jeg kender godt den følelse af at være alene selvom man har mange venner. Også det du fortæller omkring hvordan du kan virke iskold, mange tror også at jeg er iskold men nogle gange føler jeg bare at noget nogen siger eller griner af, også selvom det ikke er slemt hvad de siger, rammer rigtig hårdt og jeg kan sætte mig ned og græde.

Start med at forstå og accepter at du har den her følelse og lad være med at prøve at få den væk, det er ligsom hvis nogen siger “lad være med at tænke på en isbjørn” og så tænker man med det samme på en isbjørn.

Jeg synes også at det er en god ide at åbne lidt op for den følsomme side af dig til en af dine fortrolige venner. Jeg ved fra egen erfaring at det kan være grænseoverskridende og specielt ikke rart men det er rart at få det ud og få talt om det.

Kan du have det så godt! Du er aldrig alene, vi er 7 milliarder her på jorden og 5 milliarder af den vil gerne hjælpe dig;).

-8373

  • 8373, Pige, 15 år

Hej Pige

Det som du fortæller der er helt normalt! Det kan godt være en skide ubehagelig følelse, men tro mig! Lige meget hvor populær man er, eller hvor udadvendt man kan være, tror jeg alle får følelsen af at være alene.
Følelsen af at være en del af et fællesskab, men alligevel ikke helt.
Du snakker om at du virker som en iskold pige, anderledes og får folk til at grine. Har du tænkt over hvordan andre ser dig? Måske vil de også være ligeså udadvendt og sjov som dig? Mit råd er at åbne lidt mere op og slappe mere af i din tilstedeværelse. Kan være at folk føler sig mere tæt knyttet til dig, hvis det ikke kun er grin de får ud af dig men også personlige snakke?
Håber jeg har fårstået dit spørgsmål rigtig og at mit svar hjælper

Knus

  • M, 16 år

Kan forstå på dig at du føler dig ensom, og det er helt normalt i din alder, jeg havde det på samme måde engang, men jeg valgte bare at, går hen til mine veninder, selvom jeg ikke havde lyst til at være den der følger efter nogen, men tro mig det hjælper for, virkelig veninder vil slet ikke opdage at du følger efter dem, hvis du bare griner med på det. Hilsen BørneSexologen

  • BørneSexologen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat