Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig ensom, når jeg er alene, mangler jeg en kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 15 år..
jeg har selv været i et langt forhold (altså hele 9 måneder) og ved du hvad? Så spændene er det faktisk ikke.. man kan ikke flirte med andre og bare nyde at være ung på samme måde.. jeg forstår du er lidt misundelig på at de andre har kysset osv.. men altså når du engang finder den helt rigtige dreng eller pige så vil du ikke fortryde at du har ventet så længe! Mit råd er at du bare skal slippe dig løs og være single så længe du vil for kærester fører også tit til problemer så nyd det!

mvh anonym pige…

  • Anonym, Pige, 14 år

hej pige på 15 år..
jeg har kun haft de små forhold du ved i 3 klasse der højest holde 2 dage og så er slut forstår godt den følelse selvom jeg kun er 13 er så jaloux på min veninde som har haft en kæreste i 2 år og hun går i hans sweatshirt osv men alle piger vi skal tænke på hvor meget drengene bruger pige osv ikke alle drenge gør men husk nu at ikke at ændrer dig for en dreng og lade en dreng komme til dig vis du er svær og får ellers holder det ikke

  • anonym, Pige, 13 år

Hejsa.
Jeg er også Pige på 15 år og jeg forstår godt hvad du går igennem.
Jeg har en del ekstra på min tallerken men det med ensomhed fylder ret meget. Nogle gange er det en god ide bare at lade sig selv være ensom og måske endda fælde en tåre eller to (som jeg gør ved at skrive citater eller sangtekster). Hvis du ikke har lyst til at føle dig ensom kan du begynde at snakke en del på Discord. Jeg begyndte på Discord efter jeg fandt en server med min yndlings musiker og sangskriver (kan også være interesse i spil eller hobbyer osv) og så begyndte jeg at få en masse venner rundt omkring i verden. En af dem jeg er venner med, snakker jeg med stort set hver dag og han hjælper mig og støtter mig virkelig. Så hvis man finder den rette på internettet behøver man altså ikke føle sig alene

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat