Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det lyder rigtig hårdt, at du føler dig ensom. Det tror jeg rigtig mange oplever her under nedlukningen. Du skal huske, at der på et tidspunkt bliver åbnet op igen og så bliver det helt sikkert nemmere at ses med andre end din familie. Indtil da kan du måske prøve at spørge en af dine venner om ikke I måske kan ses, hvis I sørger for at holde afstand og passe på. Det er jo stadig tilladt at ses med andre, så længe man følger de krav og anbefalinger, der er. Det er dog selvfølgelig nok en god idé, du kun ser en eller meget få udover din familie, men det kan vel være bedre end ingenting. Du kan måske også prøve at tale med nogle af dine venner i telefonen eller skrive med dem. Så kan du i det mindste kommunikere med andre, selvom I ikke ses fysisk. Det kan også være I kan se hinanden med video, så det føles endnu mere ægte. Du kan også prøve at tale med din familie om, hvordan du har det. Det kan være en stor hjælp at tale med nogen om, hvordan man har det og måske kan I finde ud af et eller andet, der kan få denne tid til at være lidt sjovere for dig. Jeg vil anbefale dig at sørge for at hygge dig lidt ekstra. Hvis du har en interesse kan du bruge lidt ekstra tid på den og generelt lave nogle ting, du godt kan lide. Det er en hård tid for alle lige nu, så man fortjener at gøre noget godt for sig selv. Det kan også være, du kan være lidt på de sociale medier, se en film, høre en podcast eller andet, hvor du hører nogle andre stemmer og måske føler, du er sammen med nogen. Jeg håber virkelig, du vil finde ud af noget, der gør, du ikke føler dig så ensom. Du skal uanset hvad vide, du ikke er alene!

  • Pige, Pige, 19 år

hej.
jeg har også prøvet at føle mig ensom men jeg sagde det hurtig til min mor og min lører og de lyttede og gjorde noget ved det.
så nogle gange hjælper det at snakke om tingene.
så bare sig det til din mor eller din lærer..
selvom det kan være svært..😥😥😥

  • pige, Pige, 16 år

hej pige på 12

har det selv på samme måde og min løsning er at prøve at komme lidt væk fra virkeligheden det gør jeg ved at spille et spil skate høre høj musik og ting ligene

  • anonym, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat