Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa! Øv hvor en uheldig situation du er havnet i.. jeg synes virkelig at det er sejt at du indrømmer at du ikke vil tvinge din bedste veninde til at være sammen med hende!! Personligt ville jeg ikke være så ærlig. Jeg synes at du skal prøve at snakke med din bff. Sige dine følelser højt. Hvis du er en som ikke snakker til dine forældre så skal du bare finde en du kan sige det til. Du kan også begynde at skrive dagbog eller snakke med en bamse. Bare du får det ud du gerne vil sige:) husk stå ved hvem du er og aldrig giv op på hvad du vil❤️.

  • Din lille hjælper

Hej dreng. Jeg står præcis i den samme situation som dig og har gjort det i noget tid. Jeg forstår dig virkelig godt og jeg ved hvor svært det kan være. Nu er jeg ikke selv lykkedes med nogle metoder som har gjort at jeg er kommet ud af situationen, men jeg synes at du måske skal prøve at spørge din veninde om hun har lyst til at være sammen i frikvarteret. Det kan godt være at du får afslag de første gange, men efter lidt tid får hun måske en følelse af at der er en der virkelig gerne vil være samme med hende, og uanset om hun har mange venner eller få, så er det jo altid fedt at få en følelse af at andre gerne vil være sammen med én hvis du forstår hvad jeg mener. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om den nye pige i klassen er sød, men ellers kunne du jo også prøve at spørge hende om hun ville være sammen selvom det måske er svært når hun er ny. Men hvis hun gerne vil så kan det være du også bare får mere tid sammen med din anden veninde. Ved ikke om rådene kan bruges, men husk altid bare og være dig selv og tro på dig selv. Du er ikke alene, jeg ved hvordan du har det og det er ikke dig der har gjort noget forkert, du gør det helt rigtige og håber virkelig at du får det bedre🤞🏻
Kh Pige

  • Pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat