Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig Alene

Hej

Så der kom en ny pige

for et halvt år siden,

hun blev populær med et samme

Hun ‘tog’ også min bedste ven,

så nu kan jeg aldrig hænge ud med hende mere alene.

Den nye havde også fået sig en vennegruppe,

sammen med min gamle bedste ven

og de to populære drenge

De hænger altid ud sammen

og jeg føler mig mega udenfor,

den nye pige ignorere mig totalt

Jeg ved ikke havde jeg skal gøre med situationen

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at spørge hinde om i skal være sammen om lidt tid fx 2 uger og spørg hende der men syntes også du skal prøve og tage hende til siden og snak med hende om det men vis hun ikke gider så sig det til en lærer og få læren til at få hende ud og snakke med dig:)

  • Natasha, Pige, 13 år

Kære tolv årig pige
Hvis det var mig der stod i denne situation ville jeg snakke med den nye pige og spørger hvad hun har på mig siden hun ignorere en
Jeg kan godt forstå du bliver ked af at hun bare sådan har taget din bedste ven det ville jeg også selv blive måske du kunne prøve og tale med din ven og spørger om de ikke ville hænge ud sammen eller lave noget sjovt
Ellers kan du også snakke med dine forældre eller hive fat i en lære du føler dig tryg ved også kan de måske hjælpe med og tage en snak med dem fordi det sket ikke fair at du skal blive behandlet sådan når du er helt uskyldig
Håber det hjalp lidt <3

  • Olivia, Pige, 13 år

Mit rød det er at huske at du er meget stærkere end dem så går dig bange

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat