Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig Alene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at spørge hinde om i skal være sammen om lidt tid fx 2 uger og spørg hende der men syntes også du skal prøve og tage hende til siden og snak med hende om det men vis hun ikke gider så sig det til en lærer og få læren til at få hende ud og snakke med dig:)

  • Natasha, Pige, 13 år

Kære tolv årig pige
Hvis det var mig der stod i denne situation ville jeg snakke med den nye pige og spørger hvad hun har på mig siden hun ignorere en
Jeg kan godt forstå du bliver ked af at hun bare sådan har taget din bedste ven det ville jeg også selv blive måske du kunne prøve og tale med din ven og spørger om de ikke ville hænge ud sammen eller lave noget sjovt
Ellers kan du også snakke med dine forældre eller hive fat i en lære du føler dig tryg ved også kan de måske hjælpe med og tage en snak med dem fordi det sket ikke fair at du skal blive behandlet sådan når du er helt uskyldig
Håber det hjalp lidt <3

  • Olivia, Pige, 13 år

Mit rød det er at huske at du er meget stærkere end dem så går dig bange

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat