Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

føler mig alene

Hej,

her for tiden føler jeg mig meget alene.

Jeg er blevet hjemmesent pga. Corona

men jeg har agligvel følt mig alene

og det er også min fødselsdag

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 11,
det er jeg VIRKELIG ked af, at høre.
Hvad med, at gå I fx en fritidsklub eller sport.
Du kunne også overveje, at skifte skole, men jeg kan ikke love dig, at du 100% får nogle venner.
Jeg synes du skal snakke/chatte/skrive med en rådgiver her på Børnetelefonen.
Og forresten TILYKKE!❤
Husk jeg er din (online) veninde, hvis du har brug for det.
Håber jeg kunne hjælpe, jeg har selv haft det problem.
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Hej pige 11 år

Stort tillykke med fødselsdagen<3
Hvis du har nogle venner/veninder du snakker lidt med, så kan du jo eventuelt fortælle det til dem, og så kan det være de tager mere hånd om dig. Hvis det ikke er tilfældet kan du også prøve at spørge en du synes virker flink om personen kan være sammen en dag, og så kan i måske opbygge et unikt venskab.
Hvis du har lyst kan du måske også starte til en fritidsinteresse, hvor der er nogle der kan lide det samme som dig.

Det skal nok gå det hele

  • Anonym, Pige, 16 år

hej pige på 11 år. jeg kender det og forstår dig godt. jeg har selv følt mig alene og har haft svært med at snakke med nogen andre end dem jeg har kendt siden børnehaven. det jeg gjorde var at have fokus på mig selv i en periode, hvor jeg trænede, spiste sundt og holdt mig organiseret. det gjorde jeg indtil jeg følte at jeg havde det godt, og var klar til at komme ud og snakke med en masse. nu er jeg en af de populære. og har rigtig mange gode venner. og stort tillykke!

sender en masse kram:)

  • victoria, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat