Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler ikke jeg passer ind

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja, det er noget lort i forvejen – men på samme tid vil jeg ikke miste det neutrale forhold jeg har til min klasse, og derfor prøver jeg bare at “være der” i stedet for at byde ind med en hel masse.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Prøv og deltag i det klassen laver ( hvis du ikke allerede gør det ) fx hvis de spiller rundbold eller hvad man nu laver i 9.klasse og start også til et eller andet det behøver ikke og være sport hvis du ikke gider bare et eller andet, spejder måske? Har hørt det er meget godt. Og eller hvis det går helt galt så få nogen venner online det er meget nemmere (; held og Lykke

  • Anonym, Pige, 16 år

Hey jeg er selv en pige på din alder og går også i 9 klasse jeg har det faktisk lidt på samme måde jeg er dog blevet mobbet men det ved kun den ene person som gjorde det. Jeg bliver det dog ikke mere. Men jeg er også selv ret stille eller det plejede jeg at være jeg er blevet mere social gennem årende men kan nu godt relatere til dit skriv. Fx føler jeg også at jeg bliver overset faktisk hverdag flere gange dagligt. Jeg føler også at jeg skal passe på med hvad jeg siger ikke så meget for st lyde mærkelig (jo lidt) men mere fordi at folk hidser sig så hurtigt op eller kommer med spydige kommentarer. I gennem hele folkeskolen har min motivation været at der ikke var så langt igen til jeg var færdig og nu er der kun 1 år tilbage og det gælder jo for både dig og mig. Du skal nok møde nogle du kan være dig selv med. Du må bare være tålmodig. Jeg har ærlig talt ikke så meget at sige omkring hvad du kan gøre indtil da fordi jeg selv ved at mirakler ikke sker på den måde det jeg har valgt at gøre er at fokusere lidt mere på min skole, mig selv og så lave nogle små projekter der kan holde mig i gang fx madlavning. Eller male. Sorry ved godt det ikke er et mirakuløst svar men det er et realist og relaterende svar som jeg håber kan hjælpen dig. Især også det med at der sidder en anden bag skærmen der har det ligesom dig og forstår dig fuldt ud.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat