Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler ensomhed😢

Hej jeg er en pige på 12 år.

Jeg har faktisk mange venner i skolen og på vores klub, men jeg føler mig hele tiden uden for, jeg er lige starten til Basketball og kender ingen der og en af pigerne er efter mig der!

På vores klub er jeg sammen med dem der er ret populære, de er søde nok men jeg føler mig ALTID ensom forstår det ikke og er tit ked af det, kan ikke grine af jokes mer.

Ved ikke om jeg er ene om den følelse

// Den triste pige //

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er trist at høre men jeg går faktisk igennem det samme lig her i tiden. Vi har faktisk meget tilfælles der. Jeg går også med de populære piger og føler mig også udenfor nogle gange, men jeg fx går hen til mine andre venner fra min klasse og er sammen med dem. Dem er jeg nemlig også gode venner med og der føler jeg mig ikk udenfor. Men prøv at være sammen med nogle andre og hvis ikk du har lyst til det ja så bland dig mere i sammentalerne og spørg om dig og Dine venner skal hænge ud eller bare en af dem så du alligevel ikke kan føle dig udenfor hvis de begynder en samtale du ikke kan være så meget med i. Ensomhed fylder meget og kan sagtens påvirke dig. Tal evt. med en voksen eller en lære på skolen som du stoler på og hvis du er så langt ude ja så kan det bære at du skal overveje at skifte skole.

  • Smile2theworld, Pige, 12 år

Hej pige 12 år
Vi synes du skal tale med dine forældre eller en lærer om hvordan du går og har det. Du kunne også prøve at tale med dine venner om det.
Vi håber du får det bedre
Med venlig hilsen OB

  • ob, både drenge og piger, 14 år

hej pige på 12.jeg er 10 men jeg kan godt hælpe dig. jeg har det samme problem. det er ikke rart. hvis du har en beste ven sig det hele til ham eller henne

  • pige 10år, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat