Brev

Føler ensomhed😢

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er trist at høre men jeg går faktisk igennem det samme lig her i tiden. Vi har faktisk meget tilfælles der. Jeg går også med de populære piger og føler mig også udenfor nogle gange, men jeg fx går hen til mine andre venner fra min klasse og er sammen med dem. Dem er jeg nemlig også gode venner med og der føler jeg mig ikk udenfor. Men prøv at være sammen med nogle andre og hvis ikk du har lyst til det ja så bland dig mere i sammentalerne og spørg om dig og Dine venner skal hænge ud eller bare en af dem så du alligevel ikke kan føle dig udenfor hvis de begynder en samtale du ikke kan være så meget med i. Ensomhed fylder meget og kan sagtens påvirke dig. Tal evt. med en voksen eller en lære på skolen som du stoler på og hvis du er så langt ude ja så kan det bære at du skal overveje at skifte skole.

  • Smile2theworld, Pige, 12 år

Hej pige 12 år
Vi synes du skal tale med dine forældre eller en lærer om hvordan du går og har det. Du kunne også prøve at tale med dine venner om det.
Vi håber du får det bedre
Med venlig hilsen OB

  • ob, både drenge og piger, 14 år

hej pige på 12.jeg er 10 men jeg kan godt hælpe dig. jeg har det samme problem. det er ikke rart. hvis du har en beste ven sig det hele til ham eller henne

  • pige 10år, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Ensomhed Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Headspace

Du kan både ringe og skrive til Headspace, og de har også afdelinger i hele landet, hvor du kan komme ind og tale med en rådgiver.

Læs mere

Studenterrådgivningen

Gratis rådgivning til studerende på de videregående uddannelser, der oplever psykiske eller sociale problemer. F.eks. stress, eksamensangst, depression, ensomhed mm.

Læs mere
Chat
Chat