Gratis

anonymt

24/7

Brev

Følelser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej❤️
Ja har prøvet det samme. Hun fik mig også bare til at gøre dumme ting. Prøv bare at komme videre og være sammen med dem du holder meget af❤️

  • Pige🥰, Pige, 13 år

Hej. Måske synes du bare at jeg er en lille dum unge, men jeg vil gerne prøve at hjælpe. Altså jeg har haft det på præcis samme måde.

HUSK!!! Det er MEGET vigtigt at få snakket med nogle. En lære, dine forældre eller bare en du kan stole på.

Altså da jeg havde det var det meget slemt, så jeg gik til samtaler med lægen. Det hjalp på mig. Meeen…. Det er lige meget hvem det er. Bare at du får sagt det højt.

Og hvis at det bliver ved, og det bliver slemmere og slemmere, så kan du jo prøve at få en tid til lægen.

Kh Lille pus 😊

  • Lille pus, Pige, 11 år

Hey

Jeg synes du skal prøve, at være sammen med dem du holder af. Måske der er en eller flere du elsker at være sammen med så kan du være sammen med dem og prøve og glemme det der er sket med din ven.

Kh. den 14-årige pige <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat