Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Følelser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej❤️
Ja har prøvet det samme. Hun fik mig også bare til at gøre dumme ting. Prøv bare at komme videre og være sammen med dem du holder meget af❤️

  • Pige🥰, Pige, 13 år

Hej. Måske synes du bare at jeg er en lille dum unge, men jeg vil gerne prøve at hjælpe. Altså jeg har haft det på præcis samme måde.

HUSK!!! Det er MEGET vigtigt at få snakket med nogle. En lære, dine forældre eller bare en du kan stole på.

Altså da jeg havde det var det meget slemt, så jeg gik til samtaler med lægen. Det hjalp på mig. Meeen…. Det er lige meget hvem det er. Bare at du får sagt det højt.

Og hvis at det bliver ved, og det bliver slemmere og slemmere, så kan du jo prøve at få en tid til lægen.

Kh Lille pus 😊

  • Lille pus, Pige, 11 år

Hey

Jeg synes du skal prøve, at være sammen med dem du holder af. Måske der er en eller flere du elsker at være sammen med så kan du være sammen med dem og prøve og glemme det der er sket med din ven.

Kh. den 14-årige pige <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat