Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

flyttet skole…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13år
Bare rolig det hale skal nok gå , tja når de spørger så behøver du jo ikke at svare altså du kan bare sige at det er noget med familien og at du ikke har lyst til at tale om det. Håber det kan hjælpe❤️
KH pige på 10

  • Anonym, Pige, 10 år

hej 14 årig pige, der kunne relatere,
jeg blev MEGA glad for at høre dit svar. wauw, jeg sagde præcis det samme, “det er en lang historie”, “det er indviklet” osv. jeg var i tvivl om nogen kendte det. nu starter nedtællingen for alvor til sommerferien starter… jeg er nervøs, men det hjælper helt sikkert på det at høre at der er andre der har det på samme måde, og endda så ens. det for mig helt op og køre det her. jeg vil bare sige held og lykke med det. nu må vi se hvordan det går.
(tak for alle rådene, virkelig godt at høre)

knus og kram 13-årig pige, med angst (…og som skrev det første brev)

  • Paula, Pige, 13 år

Du kunne sige at det er p.g.a private årsager eller du kan sige at du var syg
Faktisk er jeg syg nu

  • Leonora, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat