Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte skole

Jeg har ville flytte skole i LANG tid

fordi jeg ik rigdigt har det så godt i skolen

og jeg sagde det til mine forælder

og jeg skulle flytte skole

men så skete der noget

så jeg ik sku afligevel

og nu vil jeg sygt

men min mor vil ik have det

Hvad skal jeg gøre

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Kære smukke og Stærke pige på 10 år
Du er så sej at du tør at sige til din mor “Mor ved du hvad jeg har det ikke så godt på den her skole må jeg ikke nok flytte skole” du er så sej men siden din mor ikke vil lade dig må du prøve du må ikke give op der er håb lige rundt om hjørnet du kan berøve at snakke ansigt til ansigt, skrive et brev, lave en video, gå udenfor og ring til hende men hvis hun slet ikke give sig lov så synes jeg du skal give den skole du går på en chance og prøve at blive venner med nogle der du er så stræk og du kan alt så længe du putter sjæl i det
Held og Lykke 🌸❤️🌺

  • Blomst🌺, Pige, 13 år

Forklar din mor igen hvorfor du gerne vil skifte skole fordi det kan være de ikke hved hvor dårligt du har/ har haft det i den klasse fordi da jeg skiftede skole vidste mine forledte heller ikke hvor dårligt jeg faktisk havde det på min gamle skole

  • Emma, Pige, 14 år

Prøv at snakke med hende, og forstå hvorfor hun ikke vil have det. Sig til hende hvorfor du gerne vil det, det kan være hun får mere forståelse for det. Nogle gange passer man bare ikke helt ind, eller har brug for starte på en frisk.
Knus fra mig.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat