Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Får jeg noglesinde en kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg bekymre mig om det samme men selfølgelig for du en sød kæreste en dag og det ved jeg! Du skøn og sød og jeg tror på du for en kæreste og selvom det kan føltes som en evighed at vente så står han der pludseligt og måske endda når man mindst venter det! Det kan godt være rigtig svært ag skulle snakke med drengene og det her med at være genert osv men jeg tror på det kommer …. helt af sig selv !!!

  • Sara, Pige, 14 år

Hej pige på 15, du får helt sikkert en kærste, men det SKAL ikke være. Det skal være når du føler dig klar og har fundet den rigtig.
Håber du kunne bruge mine svar.
Kh Hjælperen🥰

  • Hjælperen, Pige, 10 år

Hej

Jeg forstår dig fuldt ud – men du skal nok finde dig en kæreste en eller anden dag.

Det tager tid den slags, og bare fordi man er en stille type. Kæmper med angst, bare generelt kæmper med nogle svære ting. Så er der ikke sat et stempel på en, at man ikke får en kæreste på et tidspunkt.

Der skal nok være en person der ud et sted, som finder dig interessant og omvendt. Hvor personen elsker dig, for den du er. Og er der til at hjælpe, med de ting du kæmper med. Endda måske på et tidspunkt, hvor du mindst venter det.

Men rolig, du har skam mange år. Ik’ være så bekymret
– Jeg har selv været der, hvor jeg bekymrede mig over om jeg overhovedet vil finde en kæreste. Da jeg altid har været en stille type, når det galt nye mennesker. Det hjalp da slet heller ikke, da mine venner og jeg kom i puberteten. Hvor så drengene blev interesseret i pigerne og omvendt. Og folk begyndte at blive kærester.

Men har så småt lært, ikke at bekymre mig om det. Da personen nok skal komme en eller anden dag, uden man måske tænker over det.
– Igen bare fordi man er en stille type, og kæmper med ting. Gøre det ikke ens chancer mindre, for at finde en kæreste. Selvom det kan føles sådan, og især når man ser ens venner omkring en komme i forhold.

Det hele skal nok gå – pøj pøj
Vh C

  • C, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat