Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er mine venner ligeglade med mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tusind tak for de gode råd allesammen❤️Det har hjulpet mig meget.

  • Pigen der sendte brevet ind, Pige, 13 år

Hejsa
Jeg har haft det på præcis samme måde! Men til sidst forklarede jeg min ven at jeg gerne ville være sammen med andre, men at det ikke betyde at vi ville være mindre sammen og at vi sagtens stadig kunne være alene nogle gang, men også sammen med de andre. Hvis hun er en rigtig Bff så vil hun acceptere det. Ps: når hun så er sammen med de andre, kan du spørge om du måtte være sammen med dem :D. Hun skal ikke bestemme hvem du er sammen med. Tal med hende om dine følelser og vær ærlig måske har hun en anfden grund til hendes opførelse. Held og lykke! Mange har det svært her under Corona desværre 🙁 .
Hav en mega god dag!

Hilsen: miiiiiiiig 😀

  • halløjsovs :), Pige, 13 år

Hej..
jeg kan godt følge dig i at ens venner er sammen uden en..
Her er nogle råd til dig..
Det jeg gør det er at jeg lave aktiviteter med nogle af dem fra min klasse feks Minecraft, men nu ved jeg ikke om din klasse spiller lige så meget som min, nogle gange så laver forældrene også nogle aktiviteter så man kan være sammen med andre end ens bedste ven. Du kan også spørge din lærer om i kan lave “walk and talk”..
Håber det hjælper lidt 😊

  • Pigen.., Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat