Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er ked af det hele tiden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år.
3 måneder er langt tid at være kad af det i, jeg har heller ikke selv haft de nemmeste 3-4 måneder, og jeg synes kun det er fære at sige hold ud hvis den der siger det selv har ting at kæmpe med<3 du siger at du føler din veninde har svigtet dig, og nu ved jeg ikke lige hvor hun har svigtet dig, men jeg ved at rigtige veninder plejer at blive gode igen, mit råd til dig må være at få snakket om tingene med din veninde selvom det måske er lidt svært<3 og du kan eventuelt overveje at finde en ny fritidsinteressee, eller holde en lille pause for den du har nu. De nye venner og veninder skal nok komme på et tidspunkt, du kan prøve at snakke med nogen fra din klasse eller de andre klasser, men du behøver intet gøre før du er klar, det skal også give mening for dig.
Håber jeg kunne hjælpe lidt<3

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej Pige 14 år.

Jeg kender alt til hvad du går igennem for at sige det kort, har jeg ikke haft en tæt ven siden jeg kom til Jylland mine forældre vil slet ikke have mig boende, i bund og grund har næsten alle omkring mig svigtet mig.

Men jeg har lært at leve med det, det bare ikke holdbart, jeg kender godt til man ikke føler sig inkluderet og velkommen men tiden kommer til at gå og det hele vil blive bedre, hold hovedet højt og sindet åbent og håbet oppe så kommer du langt

Hilsen mig

  • Pige, Pige, 15 år

Kære pige på 14.
Jeg har selv gået i den fase, med jeg ik havde nogle da vi tilbage i 7, klasse fik blandet klasser, jeg tænkte også altid, det her det for akavet og det her kan jeg ik, havde også svært ved at få venner lige med det samme, det tog mig faktisk først et år før jeg havde nogle, det gjorder også meget at jeg tit bare lå der hjemme, men den situtation med at være der hjemme hjælper ik. Nok det jeg ville sige du skulle gøre er at fortælle din veninde som det er, jeg vil gerne have du snakker pænt til mig for bryder mig ikke om den måde du er overfor mig på, det andet ville nok også være at du bare skal hvile i dig selv og bare være dig selv, for det hjælper ik at have det akavet, det fandt jeg også ud af hem af tiden, tag det stille og roligt og gå efter dit tempo. Jeg håber det lykkes.

  • J, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat