Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhedens bur

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har prøvet noget af det samme og det tog mig lang tid at komme oven på igen… Og jeg fandt ud af hvordan man for “respekt” eller sådan noget. Men prøv at finde mod til at sige “Ja jeg har fejl… Det har alle, vi er menesker! menesker laver fejl, vi har fejl.. Og det kan ikke laves om på.!” Du behøver ikke at tage det ord fra ord, men det var sådan jeg gjorde.

Håber det kan hjælpe dig
Pige 12 år.

  • Anonym, 16 år

Det virker meget som om, du skal have noget voksen hjælp til,at løse problemet, evt. tal med dine forældre så de kan kontakte skolen.
Du må i hvert fald ikke lukke det inde og gå med det selv. det er ikke måden at løse det på.

mvh.

  • Oase, 15 år

Hej med dig.
Det gør altid ondt at høre, når nogen mennesker har det ligesom dig. En ting du skal vide er at du overhovedet ikke er den eneste, som har eller føler det du føler. Det er der faktisk mange, som oplever. Jeg håber bare at alle har nogen at kunne fortælle hvad de tænker til nogen. Måske kunne du snakke med et familiemedlem, lærer eller så kan du altid ringe til børnetelefonen. Du skal i hvert fald ikke gå med disse tanker helt alene. Jeg ved ikke hvordan dine klassekammerater er, men selvfølgelig vil de gerne “bruge” dig. Tag det bare som et godt kommenpilment, men jeg syntes bestemt ikke at du skal tage dig af det. Fortæl dem at du ikke har lyst til at hjælpe, hvis du selvfølgelig ikke har lyst til at hjælpe. Du kan prøve på at snakke med nogen, der måske ikke ser ud til at have så mange venner?
Held og lykke.
De aller skønneste hilsner fra mig

  • Elvira, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat