Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed og frygt for nonfirmation

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig. Har selv oplevet at føle mig enormt ensom i min klasse. Jeg vil råde dig til, at finde en du kan snakke med om din ensomhed. Så grænseoverskridende som det kan være, kan det også være godt at snakke med nogen om det. Det at lette tankerne fra hjertet, og fortælle andre om din situation kan være rigtig sundt. Du kan eventuelt snakke med en af dine forældre om det, eller måske en rigtig god ven eller lærer. Så skal du huske på, at du aldrig er alene. Lige meget hvad, så er der altid nogen der tænker på dig.

Angående din nonfirmation, og din frygt for der ikke kommer andre, end dine tætteste venner så hør lige. Det er rigtig vigtigt at du ved, at få rigtig gode venner er bedre end mange dårlige venner. Skidt pyt med om der ikke kommer ligeså mange til din fest som du troede, det der er vigtigtst, er, at dine bedste veninder kommer til din fest. Og hvis det så kun er dig og dine veninder der holder fest i sidste ende, så bare nyd jeres aften, og hav det sjovt.

  • M, Dreng, 15 år

Dem der ikke kommer er ikke dine venner jeg har selv orøvet at blive svigtet før på den måde og man kan bare ikke regne med alle i sin klasse

Prøv og overvej det hyggeligt at de kommer men vil de dig virkelig

Det ik fedt at blive mobbet men hold dig til dem der tænker på dig og vælger dig frem for en andens fest

  • Nox, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat