Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig❤️

Prøv at være med hos drengene, der er som regel aldrig noget pige fnidder der.
Hvis det virkeligt er så slemt, så tal med dine forældre igen, de tøser skal IKKE holde dig udenfor, for hvis du har gjort dem sure, så er de ikke meget bedre, men jeg siger heller ikke at du har gjort noget❤️

Venlig hilsen Lille mig

  • Lille mig, Pige, 11 år

Hej søde.
Man behøver jo heller ikke at havde venner i ens klasse, jeg snakker heller ikke med nogen fra min klasse. Men i stedet for, har jeg mange, som jeg snakker med når jeg ikke er i skole. Men har du prøvet at snakke med nogle fra de andre klasser, eller drengene fra din klasse og tro mig på et tidpunkt snakker de til dig igen. De bliver ikke ved med at være sur.
hilsen, pige, 14 år

  • pige, Pige, 14 år

Jeg har oplevet noget af det samme da jeg var lidt yngre end dig. Jeg havde det vildt træls med det andre piger i klassen og havde ikke lyst til at tage i skole. Jeg endte faktisk med at flytte skole og fik det meget bedre der. Det kan jo sagtens være at det bliver bedre. Sådan noget plejer at gå over. Det skifter hele tiden hvem der er sammen med hvem og der er helt sikkert nogen der vil være sammen med dig men bare ikke lige for det gjort. Uanset kan det være en trøstende tanke at du har muligheden for at skifte skole og at der er mange andre derude end bare dem i din klasse. Jeg håber du får det bedre og at de andre indser hvad de går glip af når de ikke er sammen med dig

  • E, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat