Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Hej jeg er en pige på 11 år

Og jeg føler mig ensom,

fordi at næsten alle i min klasse

er seje og populære

og jeg føler bare at alle glor på mig

som om jeg er en nørd.

K.H en pige på 11 år.

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hved du hvorfor de kikker på dig de synes du er seje og vis jeg har heller ik nogle vener såååååååå (:

  • R, Pige, 13 år

Hej
Jeg har selv været meget ensom, og det jeg brugte rigtig meget var at lave nogle aftaler med dem du snakker med, jeg havde et par veninder jeg ikke snakkede sp meget med men så begyndte jeg at snakke med nogle andre også ville de ligepludselig godt være sammen med mig. Så prøve at lave nogle aftaler med dem du virkelig synes er søde også kommer det måske af sig selv.
Håber du kunne bruge min hjælp

  • Pigen, Pige, 14 år

der er ik nogen der er seje men er sej på sin egen møde huske du er er perfect som du

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat