Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du skal prøve at give det en chance og hvis det så bliver ved så Synes jeg at du skal sige til dem at du synes det er virkelig træls og derefter sige det til en voksen/ lærer

  • Olivia, Pige, 10 år

Hey jeg har selv været i samme situation jeg også tit er 3 hjulet men d hjælper nogen GSNGE af sige af man føler sig ude eller snak med dem om d

  • Pige, Pige, 13 år

hej søde pige!
————————————————————————-
jeg er ked af det af du har det på den måde med dig og dine venner 🙁 jeg kender godt selv den følese men fik snakked med mine venner om det .
nogle ting der kan hjælpe med det kan FX være:
1) sanke med din mor/far ( eller nogen du stoler på ) om det for måske kan di hjælpe eller give gode råd
2) snakke med dine venner om hvordan du føler. for di lyder som nogle gode venner så jeg tror godt i vil forstå og hjælpe med og stop den følse
3) hvis der ikke sker nåd hved at du snakker med dem om det , så kan det måske hjælpe og være sammen med dine andre venner =)
———————————————————————-
du pøves sefølgelig ikke gøre nogle af di her ting, men det kan være radt vigtigt for dine føleser og få gjort nåde hved der så du ikke får det være .
håber du finder ud af hvad du skal gøre og ynsker dig det bedste held!

  • ???, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat