Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Hej

Jeg er en pige på 12

Det lyder måske lidt mærkeligt

men når jeg er sammen med mine venner

så kan jeg godt føle sig ensom

fx. Når alle får en high five

af den der lidt bestemmer i gruppen

men man ikke selv får en

Jeg ved ikke om der er andre

der har det som mig

men hvis der er vil i så ikke gerne skrive

hvad i gør for at føle sig mere med

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er også en pige på 12 år ligesom dig og jeg føler mig også udenfor.

Det vigtigste er bare, at du har lyst til at lave aktiviteten og forholder dig så åbent som muligt over for de nye mennesker. Hvis nogle af de nye bekendtskaber udvikler sig, kan de måske også føre dig sammen med andre fra klassen, fordi I får fælles venner eller være gode at have i frikvartererne

  • Pige som dig, Pige, 12 år

Du kunne måske finde flere at være sammen med. Så har du flere du kan gå hen til, og du kan prøve selv at tage initiativ til at være sammen med dem så du ikke føler dig udenfor.

  • b, Pige, 13 år

Jeg synes du skulle tage en snak med din veninde om at du føler dig ensom så vil hun måske være mere opmærksom til en anden gang 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat