Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Alsåååå, du kunne evt tilføje nogle nye venner på snap og så lære dem bedre og kende og så måske endda møde dem…. Og så en veninde ud for det/flere. ❤️

  • Julie, 14 år

Hvis jeg var dig, ville jeg nok prøve at styrke mit venskab med de veninder, jeg allerede har. Alle har dårlige dage, så du kan måske starte med at lytte til hvad de har at sige, hvis de pludselig bliver kede af det – og støtte dem i deres problemer? Jeg er sikker på, at de ville gøre det samme for dig. Du kan også starte stille og roligt ud med at fortælle seriøst om dine problemer og spørge til råds fra dem. Der er mange steder, man kan finde nye venner f.eks. fritidsaktiviteter, ungdomsklubber osv. Jeg håber, du finder nogle gode venner!

  • jim, Pige, 15 år

Heyy… Det er en trist følese at have!
Mit råd er at fokusere på en fra klassen du godt kunne tænke dig at blive bedre venner med.. Du kunne eventuelt spørge om i skal lave noget i fritiden, arbejde sammen i skolen, komplimenter hende alt muligt!
Hvis dig og hende er blevet gode venner, kan du blive bedre venner med hendes venner.
Mit andet råd er, at være åben, smilende <3 det skal nok gå, du er ikke alene❤️

  • Line, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat