Brev

ensomhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Du er langt fra den eneste der har det sådan. Jeg føler også selv at jeg langsomt mister kontakten med mine venner. Du skal helt klart tale med din bff om hvordan du har det. Vær ærlig over for hende, det kommer man længst med. Du kunne eventuet prøve at opsøge nogle andre i din klasse, og spørge om de ville være sammen, måske gå en tur, spille et spil eller drikke en kop kakao (eller sådan). Hvis du føler dig ensom kunne du også prøve at være sammen familie, hygge FX. spille et spil, lave aftensmad sammen, se en god film. Du kunne spørge din BFF om hun ville bage en kage sammen, gå en tur eller lave noget som i begge kan lide at lave. Du sagde at du følte at du mister hende, måske er det bare en følelse? og måske har hun det på samme måde. Det kan du kun finde ud af ved at spørge hende og fortælle at du savner hende. Held og lykke<33

Hilsen: miiig : )

  • Hvor er du sej!, Pige, 14 år

JEG HAR DET PÅ SAMME MÅDE. Det kan godt være svært her i Covid-19. Alle har nemmeig nogen at være sammen med så de fleste kan iik.

  • 11 årige pige, Pige, 11 år

Har det lidt på samme måde, mit råd er at du skal spørger din BFF om hun vil over til hygge en aften, se nogle film og spis noget slik , virkelig pige hygge, hvis du ikke er super god til det med at tale sammen med folk uden at gøre det akavet så forbered dig lidt altså hvis din BFF kan lide heste så snak lidt om det. PS hvis dine forældre ikke vild have det pga. corona, så gør det over face time eller anden app

  • Hilsen en der syntes du skal ha en pige aften, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat