Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensomhed

Hej.

Jeg er en 13 årige pige der føler sig ensom.

Specielt i denne tid vi er i ligenu:/

jeg keder mig og er bange for og miste folk.

Jeg er aldrig sammen med nogle venner mere sådan rigtigt.

Jeg bliver ked af det.

Hvad kan jeg gøre?

Håber i kan hjælpe;)

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

hej 13` årige pige
det er ikke nemt her i Corona:/ og forstår dig 100 procent.
Prøv at skriv til nogen om de kunne have lyst til at være sammen… Det behøver ikk være noget stort. I kan fx. gå en tur, eller hvis du må kan i holde hjemme – skole sammen.
Ved ik lige.. men hvis ik du må være sammen med folk, ku du så måske ikke arrangere et eller andet fælles for hele klassen, eller bare pigerne i din klasse. Det kunne være du vil arangere bingo, eller hvor i spillede among us, eller bare hygge snakkede. Sådan får man også snakket med alle dem man ikke snakker så meget med her i Corona:)
Du skriver du keder dig og er bange for at miste folk.. Forstår virkelig godt du keder dig, det gør jeg Seri også virkelig, men vi har alle brug for at se folk her i Corona, så synes virkelig du skulle skrive til nogle af dine venner, eller gøre noget ihvertfald der gør der glad. Tag ud at gå en tur, eller løb en, ses med nogle veninder, eller snak over teams. Lige hvad der gør dig glad
Håber mit råd kunne hjælpe
HIlsen

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat