Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom på efterskole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nååårh, det lyder ikke rart at føle at man ikke er med i noget fællesskab (endnu)

Inden man starter på efterskole, har man garanteret en masse forventninger og håb på, hvad der skal ske.

Derfor kan jeg sagtens forstå, at det er meget skuffende, når man føler at det ikke levede op til forventningerne.
Men, der er gået kun 1,5 måned. Det vil sige, at der er så meget der kan nå at ske endnu. Jeg er sikker på, at du ikke er den eneste, som ikke føler sig helt tilpas endnu, det er helt normalt.
Hvis jeg var dig, ville jeg lige give det lidt mere tid, og prøve at arrangere mig i så meget som muligt.
Knus

  • S, Pige, 18 år

Heyyy, var der selv for et år siden.
Det var super fedt at arrangere sig i flere du ved valgfag, aftenaktiviteter osv. for efter lidt tid fandt jeg det jeg ledte efter:) fuldt ud tilfældigt.
Det ved jeg du også gør.

xoxo

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat