Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom i den nye klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige!😊
Det lyder MEGA træls!
Jeg synes du skal blive ved med at prøve og ellers prøve at være sammen med de andre piger eller også drenge:)

Håber du får det bedre❤
Held og lykke🤞

  • 😜, Pige, 14 år

Hej pige!
Du skal vide at alting ser meget større ud og føles meget vigtigere i din alder, men du skal slet ikke stresse over det ikke at have tætte venner endnu når du lige er startet i klassen. og slet ikke over den situation du beskrev, sådan noget som tætte venskaber kommer over tid og det skal du ikke bekymre dig om det er helt normalt. så no stress! og husk at det kun var én ud af sikkert mange piger i din klasse der ikke krammede dig. fokuser på det store perspektiv og husk at der er en masse andre piger du kan være sammen med i stedet for hende. lad vær at bruge din energi på én pige når der helt sikkert er en masse søde piger der gerne vil være sammen med dig!
Men hvis jeg skal give et råd til at få tætte venner er det helt klart alene tid med folk. selvom det kan være akavet i starten så har det ALTID hjulpet mig til at få tætte venner.

  • hihi, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat