Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Hej jeg er 11 år

jeg er meget ensom

og har aldrig noget at lave

i frivaterne på min skole

jeg er god til at tegne

og tegner tit tøj eller uhygelige ting

hvad skal jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej, pige på 11.

Det er da så fedt at du er god til at tegne. Er der slet ikke andre i din klasse der også kan lide at tegne, eller andre der kunne se lidt ensomme ud? Måske du kunne finde en at tegne med?
Bare vent til du bliver ældre, så kommer du til at have mere spændende kreative fag hvor du møder en masse mennesker der er ligesom dig selv, og så kan du virkelig tegne og designe tøj.

Du skal nok klare det!

  • Mike, 18 år

Hej søde
måske skulle du begynde at snakke med nogle andre og se om de måske kunne være sjove at være sammen med. Når man bare sidder for sig selv kan det godt se ud som man måske bare er sådan lidt mærkelig og vil bare gerne være alene. Prøv at find nogen og snak med og se om de os godt kan lide at tegne

  • pige på 14, Pige, 14 år

hej søde, det lyder virkelig ikke fedt.
har du prøvet og måske se om der er nogen andre der også tegner? eller vise en af dine tegninger til nogen af pigerne. og hvis pigerne i din klasse ikke er særlig søde, så ku du måske se om der var nogen andre i skolen eller i ude i gården som også går rundt alene, ellers så kan du prøve at spørge pigerne fra din klasse om de vil en tur med hjem til dig, eller med i biffen, eller noget helt andet.

  • pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat