Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Jeg plejer altid at have ret mange veninder,

men vi begynder bare og glide fra hinanden,

jeg går kun med en oppe i skolen

og hvis hun ik er i skole

er jeg bare virkelig ensom,

tror bare ik de andre gider mig mere,

de spørger slet ik mig

om jeg vil med ud eller bare være sammen

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg forstår også godt hvad du føler jeg er faktisk også lidt samme situation. Men prøv at invitere en med hjem fra skole eller noget, det har jeg prøvet og vi bliv meget bedre venner igen efter, håber at du kunne bruge mit svar 😸

  • Anonym, Pige, 11 år

jeg forstår dig godt, jeg kunne huske at jeg også gled fra mine veninder, og jeg kom grædene hjem nogle dag, men vi fik det løst sammen, vi fik snakket om det, det var ikke kun mig der havet følt mig udenfor men også nogle andre i gruppen, vi 6 piger satte os sammen og skrev vores egne love, hvordan vi skulle behandle hinanden og hvordan vi undgik og bagtale. vi skrev alle sammen under på papiret:(:
det fungere rigtigt fint.
Måske skulle du til at hænge mere med dine glidende venner, og så prøve at være sammen med alle, så du ikke føler dig ensom når de ikke er i skole. HÅBER DET VIRKER FOR DIG>!(: jEG VIL ALTID STØTTE SELVOM JEG ER ANONYM!!❤️

  • Anonym pige, Pige, 14 år

Tja men der bare ingen seehofer mig så det lidt svært❤️
Ska ogs snart skifte skole

  • Anonym, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat