Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det kan være svært at skønne på kærlighed men jeg tro at vis du gerne vil have en kæreste skal du nok prøve at få nogen venner og vis du ikke ved hvad du er til så er det nok en god idé at finde ud af først……
Men ellers så sig det det til han/hende at du godt kan lide den og hver for guds skyld rar ved den det andet er bare møg hamrende irriterende…
Håber du kan bruge svaret

  • Fjums, Pige, 14 år

Hej!

Jeg kender godt følelsen, makker. Jeg har i lang tid gerne vil have en kæreste, men vil ikke fremskynde det, og risikere at jeg så ender med at få knust mit hjerte.

Jeg har aftalt med mig selv, at det ikke er så slemt at være single igen. Man kan hygge, flirte og kysse med dem man har lyst til, og man skal ikke tænke på alt det, som kan forekomme hvis man har en kæreste. Med det sagt vil jeg jo gerne have en, men jeg vil som sagt hellere vente på den rigtige, fremfor at tvinge et forhold. Der er gået næsten 18 år af mit liv, og jeg har stadig ikke fundet hende – men det er fint, for det har jeg accepteret.

Okay – nok om min livshistorie. Den er dog relevant ift. mit råd. For mit råd går ud på, at jeg synes du skal tænke på det gode ved at være single, som jeg nævnte tidligere, og så ikke prøve at tvinge noget, der ikke ville fungere alligevel.

Kærligheden kommer på et tidspunkt – nogle er heldigere end andre, ift. hvornår, andre er ikke. Så slap bare helt af. Der er massere af fisk i havet, og den rette fisk kommer med garanti før eller siden – hvem ved; måske er det én du tilfældigvis møder, eller også er det en af dine bedste venner? Det må tiden vise.

Held og lykke
J, 17

  • J, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat