Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Alle andre i min klasse har en kæreste

jeg er en af de eneste

hvordan scorer jeg en

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Prøv og hør Hvis du føler At dine venner tager afstand fra dig Bare fordi de har fået en kæreste Eller at de ikke har tid til dig Så er Det altså ikke fordi du skal få en kæreste Du burde hellere snakke med dine venner om det og sige at du føler dig alene Det er altså for dumt at de glemmer dig på den måde Og kærlighed Det kommer af sig selv Og tro mig Du mangler det ikke på den måde når du er 12 Jeg ville ønske At jeg havde nydt det der med at være 12 lidt mere Man behøver ikke at binde sig til nogen Drenge Det der med at gå og kigge på drenge Og kunne kigge på alle de drenge man vil At kunne sidde og stirrer på en dreng Men egentlig ikke rigtig ville have ham På den måde at kunne gå og udforske det der At være fri i det Uden at være inde i det Altså det er jo fantastisk Det er ikke meningen man skal have en kæreste når man er 12 Der skal man gå og kigge på alle fyrene Der skal man lære hvordan man scorer Man skal snakke med dem Rode rundt i det Og finde ud af, hvad man godt kan lide Det er alt for tidligt Og få en kæreste

  • Fie, Pige, 14 år

hey smukke
jeg syndes du skal tage den med ro…
jeg kan hører at du måske er ret desperat efter en kæreste…
men det går jo an på om du kan lide nogen. ellers syndes jeg at du skal snakke med det andre i din klasse som ikke har en kæreste. du skal jo ikke have en kæreste bare fordi de andre har en. ellers kan du jo prøve at følge mine råd… Btw jeg har aldrig haft en kæreste… men alligevel😅
1: vær dig selv
2: gå efter en der er sød og respektere dig. du skal fandme ikke have en dreng/pige som er et røvhul!
3: du skal tage den med ro, bliv venner med en du syndes der er lidt sød, bemærk om de er lidt fra den når de er sammen med dig, for hvis de er hare de måske et crush på dig…
4: OG i er kun 12, ingen grund til at have en kæreste endnu.
kh Loving girl😘

  • loving girl😘, Pige, 12 år

Du skal først huske at dit liv aldrig må handle om at gøre som alle andre og at få en kæreste. Og så duer det heller ikke at få en kæreste hvis det ikke er en man faktisk er forelsket i. En kæreste er ikke bare en man “scorer”. Det er en man virkelig føler noget for og som gengælder følelserne. Din bedste ven. Ikke bare en du lige finder på gaden. Så du skal først være forelsket før du kan score nogen!

Og der er altså også gode ting i ag være single. (;

<3

  • A, Nonbinær, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat