Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ENSOM

hej jeg er en 13 årig pige

jeg har venner

men føler ikke at nogen gider

at være sammen med mig,

hvad gør jeg?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Du kan spørge dine venner, om i kunne lave nogen aftaler hvor i kan være sammen.

Hvis de ikke har givet udtryk for, at de ikke vil være sammen med dig, så har du absolut i det at være bange for, så vil de dig nok gerne<3

Pas på du ikke bliver for bekymret over noget du ikke ved på forhånd<3

Held og lykke med det hele

Kh pigen der gerne vil haveå<3

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er jeg ked af at høre. Men måske du bare skulle invitere nogle? Måske har de samme følelse som dig hvem ved.

  • E, Dreng, 15 år

Prøv at spørge, det kan være at de gerne ville være med så, eller invitere flere, hvis der kommer en er der en større chance for at de andre også kommer

Held og lykke

  • Sch, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat