Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ensom

Jeg føler mig ret ensom.

Jeg er den eneste pige i min klasse,

og drengene har ligesom deres “klikker”,

de snakker kun til mig

hvis de har brug for hjælp til noget,

og i gruppe arbejde ignorere de mig eller lader mig om at klare opgaven.

Jeg prøver at være sammen med de andre piger,

men jeg er bange for at de begynder, at mobbe mig.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Det er også trist at du er den eneste pige i din klasse:( men bare prøv at snakke med de andre piger og ikke være bange for at de kommer til at mobbe dig. Måske har de ondt af dig? At du kun er en pige i din klasse? Og måske snak med din lære om at drengene ikke skal Ignorer dig når i er i grupper. Og du skal heller ikke bare lave hele opgaven!❤️Håber mine råd hjælper dig❤️

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej
Du er megaa sej du har skrevet herind og du så sej du kan snakke med pigerne. Frygten for at blive drillet er meget ubehagelig, men det er kun en tanke. Tænk hvis du fik de nye bedste veninder? Du har ikke så meget at tabe, og hvis de skulle mobbe så kan du altid snakke med dine lærere, men det tvivler jeg på de gør. Drengene i klassen skal bare i puberteten og så vil de elske at gå med en pige. Der er lang tid til kan det føles som, men tro det hel bliver godt <3
Held og lykke

  • Sweetgirl, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat