Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

ensom

hej børnetelefonen.

jeg er en pige på 14 år som føler sig meget ensom i skolertiden,

og ville gerne hører om i havde nogle gode råd til at komme ud af ensomheden.

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa, jeg har haft det meget som dig, og har det stadigvæk sådan nogle dage. Men det hjælper altså at tage intiativ, selvom det troede jeg slet ikke. Og ellers fokuser på ting dig gær der glade, og måske få nogle venner sådan. Fx hvis du kan lide at læse bøger, så find nogen med den samme interesse, fx på et bibliotek. Prøv bare at være dig selv, og komme overens med at vi alle i nogle perioder kommer til at føle os ensomme, men at det hele nok skal løse sig i sidste ende. Held og lykke 😉
-Smiley

  • Smiley, 15 år

jeg kender godt følelsen her er mit råd
1. snak med en forældre om det.
3. husk nu at fortæl det til din lære

  • Anonym, Dreng, 13 år

prøv at spørger om de ville hænge ud i skolen og der hjemme og måske tage på tur sammen og gå med dem i skolen

  • Louise, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Alle kan føle sig ensomme engang i mellem. Men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat