Brev

Ensom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske er de bare ikke de rigtige venner for dig! Du kan prøve at søge andre venner på f.e Snapchat, eller måske prøve at snakkke med nogle i klassen undenfor din vennegruppe, hvis de synes at du er uinteressant og holder dig udenfor er det bedst at du bare prøver at holde dig væk fra dem. Jeg er sikker på at i fremtide vil du finde nogen som forstår dig og gerne vil være sammen med dig mere, det er hårdt at være i en vennegruppe af 3 p.g.a at der er virkelig tit nogen der bliver holdt udenfor, så jeg håber ata du kan finde nogen andre at snakke med, du kan godt holde ud :D!!

  • amalie, Pige, 15 år

Hej søde.
Jeg havde det på præcis samme måde for to års tid siden. Men jeg talte med dem om det. Og de kunne også godt se hvad jeg mente. Jeg håber du kan tale med dem om det og de vil forstå, ellers ville jeg finde nogle nye venner, for det er aldrig sjovt at være tredje hjul!

  • “Anna”, Pige, 14 år

Hej
Jeg er selv i en veninde gruppe på tre det er meget svært fordi de to altid har været bedste venner det du kan gøre er selv at byde ind og spørger om i skal hænge ud efter skole og måske også være sammen med kun en af dem nogle gange så du ikke føler dig så udenfor men hvis det fortsætter er det måske ikke dem du skal være sammen med kig dig rundt i din klasse og snak med nogle af de andre piger det kan være du finder dig nogle gode nye venner

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat